Door wie?

Door wie?

 

Paul Desmedt

Paul Desmedt is natuurkundige ingenieur  met een promotie in medische beeldverwerking. Bij Philips Healthcare heeft hij gewerkt voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Nadien is hij in verschillende hoedanigheden actief gebleven in de high tech sector (ASML, Agfa, EU, etc.).  Hij zet het samenwerken en gezamenlijk bereiken van innovatieve doelen hoog op de agenda. Een brede interesse en betrokkenheid karakteriseren hem verder. Door TIM kan hij een actieve rol spelen in de regio en zijn samenwerkingsvisie uitdragen.

 Inleiders

De inleiders voor de TIM opleidingen karakteriseren zich door een sterke persoonlijke aanpak, grote praktijkervaring en significante realisaties. Zij inspireren de deelnemers zowel op het basic, business als global niveau. Doordat inleiders met heel verschillende achtergrond geselecteerd werden, krijgen de deelnemers tevens een divers palet van impulsen aangeboden.

Een paar prominente inleiders zijn: Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman, Prof. dr. Bert Meijer,  Piet Hein Eek, Jacco Verhaeren, Ferry Mingelen.